Київські чиновники не дозволили розводити осетрів в Трипіллі

14/04/2016

64(10)

КОДА мотивує своє рішення тим, що Обухівська РДА, видаючи відповідні розпорядження, перевищила свої повноваження. І дійсно, хто був головою Обухівської райдержадміністрації і з якого дива, власне вийшов косяк? ПС. Ні, жодного натяку на корупцію, і не думайте. Патріоти - не крадуть. У них це по-іншому називається. Свій до свого по-своє?)))

***

Київська обласна державна адміністрація (КОДА) не дозволила Обухівській районній державній адміністрації передавати в оренду землі ТОВ «Серпень-груп», передає "Ні корупції!".

Відповідне розпорядження «Про скасування розпоряджень голови Обухівської районної державної адміністрації Київської області від 30.09.2015 № № 274, 275» за підписом голови Київської ОДА Максима Мельничука розміщено на офіційному сайті КОДА.

Розпорядження передбачає скасування розпорядження голови Обухівської районної державної адміністрації Київської області від 30.09.2015 № 274 «Про надання дозволу ТОВ «Серпень-груп» на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення у користування на умовах довгострокової оренди земельної ділянки для ведення водного господарства в адміністративних межах Трипільської сільської ради» та від 30.09.2015 № 275 «Про надання дозволу ТОВ «Серпень-груп» на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення у користування на умовах довгострокової оренди земельної ділянки для ведення водного господарства в адміністративних межах Трипільської сільської ради».

КОДА мотивує своє рішення тим, що Обухівська РДА, видаючи відповідні розпорядження, перевищила свої повноваження.

Відтак, нині районні чиновники мають скасувати відповідні акти.

Згідно з Єдиним державним реєстром юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, директором ТОВ «Серпень-груп» (ЄДРПОУ 31313963) одним із засновників і підписантом є Максим Іванович Мостовий.

Також згідно з Реєстром ТОВ «Серпень груп» є власником ТОВ «Сільськогосподарське рибоводне підприємство «Осетр» (ЄДРПОУ 36890879), де Максим Іванович Мостовий – і керівник, і підписант.

Батько Максима Івановича Мостового – Іван Олексійович Мостовий, згідно з Реєстром, є керівником Приватного акціонерного товариства «Риболовецьке господарство села Трипілля» (ЄДРПОУ 30889056), у який свого часу був реорганізований місцевий рибколгосп «Пролетарська правда».

Про оборудки із землею цього рибколгоспу можна почитати ТУТ .