Обухівська міськрада засудила розгін "блокадників"?

21/03/2017

4

21 березня за ініціативи "Правого сектору" Обухівщини, ГФ "Самооборони Обухівщини", Обухівської "Свободи" та Громадсько-військового альянсу Обухівщини "СВД" було скликано позачергову сесію Обухівської міської ради, яка відбулася в приміщенні міської ради м. Обухова.

Про це повідомили у  Відділі Інформації та преси  НВР "Правий Сектор" в Київській області.

За його інформацією "сесія пройшла спокійно і без емоцій".

 - Було ухвалено рішення сесії про звернення до керівництва країни щодо засудження використаних силових методів до учасників блокади, - відзначили у прес-службі.

5

Активісти переконані, що "можна по різному відноситись до організаторів блокади, але місцеві громади повинні негайно реагувати на будь-які спроби керівництва країни встановити поліцейську диктатуру та намагання ламати через коліно український народ".

- І саме звернення місцевих рад є одним із елементів тиску на владний режим, що продовжує традиції своїх попередників, - додали вони.

Разом з тим, депутат Обухівської міської ради від ВО Свобода Богдан Яцун розповів про пропозиції, які депутати не наважилися підтримати:

6. Визнати АТО – війною, яка ведеться проти України країною-агресором – Російською Федерацією та розірвати дипломатичні стосунки з державою-агресором. 7. Взяти під контроль держави України стратегічні об’єкти, які перебувають в руках російського капіталу, націоналізувати стратегічні підприємства, які забезпечують життєдіяльність країни та регіонів і контролюються російським капіталом. 2. Відправити у відставку заступника голови Національної поліції України В’ячеслава Амброськіна, Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, керівника АТЦ СБУ Віталія Малікова.

17358828_1378380105557545_5339127505748838114_oКрім того, інформацію про прийняття рішення підтвердив мер міста Олександр Левченко. За його словами "було ухвалено рішення сесії про звернення до керівництва країни – Президента України, Голови Верховної Ради, Прем’єр-міністра, щодо засудження використання силових методів до учасників блокади, у зв’язку з подіями, що відбулися 13 березня 2017 року на станції Кривий Торець".