Обдарованим обухівським дітям терміново потрібен меценат

03/04/2017

Обухівські учні"музичної школи" отримали можливість прийняти участь в Міжнародному Фестивалі співочих хорів "Chorus Inside International", який відбудеться з 31 травня по 6 червня 2017 р., та буде проходити в Італії.

Про це йдеться у повідомленні Володимира Литвиненка в групі Мій Обухів.

Однак, за його словами, з кожної дитини для реалізації поїздки та проживання, необхідні 9 000 грн.

 - Рідні та близькі талановитих дітей наразі стукають у всі двері, щоб найти спонсорів і отримати хоч якісь кошти, - відзначив він.

17776947_1316645561750391_458812290_o

Після звернення до нашого мера, Левченко Олександр Миколайович одобрив виділити з місцевого бюджету на кожну дитину по 1000 грн.(проте для цього, як потім дізналися батьки дітей, необхідно, звернутись до депутатів по своєму місцю проживання, написати звернення на отримання матеріальної допомоги та крім того, мати двох поручителів на кожну сім'ю). Також мер обіцяв надати транспорт до Києва і назад.

 - Родичі дітей з музичної школи відомого місцевого хора "Золотий ключик", зверталися до різних приватних організацій та відомих осіб, але поки що безрезультатно. Можливо найдуться благодійники і здійснять мрію талановитих дітей, та допоможуть в організації подорожі на Міжнародний Фестиваль. Згадаємо наших відомих чемпіонів боксерів, фігуристів, плавців, акробатів, пауерліфтингів, та інших молодих талантів нашого файного міста Обухова. Дітям потрібна підтримка, вони того заслуговують, - підкреслив Литвиненко.