Онлайн-трансляція роботи Обухівської міськради: дивитися чи спати

05/04/2017

Активісти Обухівської ініціативи  Прозора Обухівщина закликають долучитися до завершення збору підписів до петиції про онлайн-трансляцію всіх засідань міськради, виконкому та комісій міської ради м.Обухів. За їх інформацією не вистачає 29 підписів.

 - Дехто вже встиг подивитись першу, без перебільшення, історичну), онлайн-трансляцію сесії міської ради м.Обухів, 30.03.2017р. Було цікаво, хоч і не сильно масово, але і 30-40 глядачів, як для першої трансляції – теж непогано. З іншої сторони – уявімо, що ці 30 чоловік взяли б і одночасно прийшли до зали засідань міськради. Там буває і 10-15 стороннім людям ніде сісти, що вже казати про 20-30. А ще ж будуть бажаючі передивитись відео в режимі запису,  - відзначили вони.

Втім, на їх думку є один суттєвий "мінус".

- Трансляція закінчилась, і після цього як бачимо – почались якісь незрозумілі підковдрові «ігри» із архівом відео. Зазвичай після онлайн-трансляцій прийнято відразу викладати відео для перегляду його будь-ким. Але, схоже, не в нашому випадку.Дивлячись на те, як "швидко" викладають архів відео із онлайн-трансляції, що відбулась - ми можемо зробити очевидний висновок, що ці трансляції - як кістка в горлі у місцевої влади. Гарне питання – а чи взагалі буде це відео (в повному обсязі, а не «списане» на першу, «тестову» трансляцію) викладене?!? - поцікавилися вони.

- Проголосуйте, і нехай Ваш голос буде додатковою цеглиною у побудові більш демократичної, відкритої, та чесної влади у м.Обухів! - дещо пафосно, але він того не менш щиро запросили вони.

Впровадити онлайн трансляцію всіх засідань міської ради, виконкому, та постійних депутатських комісій Обухівської міської ради.