Нардеп оцінив діяльність всіх гілок обухівської влади

24/04/2017

Нардеп від 94 округу (Обухів - Васильків) Віктор Романюк дав оцінку роботі обухівським міській та районній владам.

Своїми спостереженнями він поділився в інтерв'ю КиевВласть.

Згідно з ним Романюк співпрацює з окремими посадовцями Обухова і Василькова.

 - З деякими представниками спілкуюся і працюю. Наприклад, з головою Васильківської районної ради Наталією Баласинович, з мером Обухова Олександром Левченком, - відповів він на питання щодо співпраці  з місцевою владою Обухівщини та Васильківщини.

Значно скромнішою виявилася його оцінка фігури голови Обухівської районної державної адміністрації О. Туренка.

 - Свого часу я звертався до колишнього голови АПУ Бориса Ложкіна щодо неможливості призначення головою райдержадміністрації Олександра Туренка. Бачили його декларацію? Стільки земель він отримав саме тоді, коли був головою земельної комісії в Обухівській районній раді? Ситуація очевидна. Хоча зараз люди кажуть, що Олександр Туренко досить непогано себе зарекомендував на посаді, - зауважив нардеп.

І практично абиякою по відношенню до голови Обухівської районної ради пана Шушакова.

 -  Голова районної ради пан Шушаков постійно мене начебто тролить на засіданнях, викликає до депутатів. Не бачу в цьому діалозі ніякого сенсу, адже всі питання, які мені ставить районна рада, стосуються не безпосередньо моєї роботи, а компетенції органів місцевого самоврядування. Таке враження, що люди взагалі не розуміють, які функції вони виконують. Законотворець має займатися законотворенням, а місцева рада - місцевими питаннями. Я бачу лише те, що люди поки що намагаються створити дисбаланс. На запит районної ради дав вичерпну відповідь, - підкреслив він.