Стало відомо, хто співатиме від Обухова на відборі до міжнародного конкурсу

30/05/2017

У Київській області стартував відбір до міжнародного дитячого співочого конкурсу «Sun Remo Junior» – аналогу дорослого фестивалю, що проходить в італійському місті Сан-Ремо.

Про це повідомив мер Обухова Олександр Левченко.

Десятки талановитих дітей із різних куточків столичного регіону позмагаються за Гран-прі, яке буде визначене 1 червня на Гала-концерті в Києві.

Організатором заходу є засновник ГО «Яскраві діти України» Ярослав Москаленко. Його ідею допомогли втілити творче об’єднання «Bright Children of Ukraine» та Київська обласна державна адміністрація на чолі з головою КОДА Олександром Горганом, який взяв захід під особистий патронат.

Протягом п’яти днів конкурсанти серйозно готуватимуться до фіналу на тренувальній базі в Пущі-Водиці, адже попереду їх чекає надзвичайний приз: участь у дитячому співочому конкурсі у Сан-Ремо. У таборі з ними працюватиме «зірковий» наставник – Заслужена артистка України і досвідчений тренер багатьох телевізійних проектів Рімма Шаповалова.

Прослуховуватимуть учасників та обиратимуть щасливчиків журі, склад якого вражає – це композитор Юрій Рибчинський, співак Тарас Петриненко, соліст групи “С.К.А.Й.” Олег Собчук, популярні поп-виконавці Антон Копитін та Ілларія.

 - На початку травня у кожному районі Київської області відбулися відбори конкурсантів. Наше місто буде представляти юна і талановита Саша Іщук, без чудового голосу якої не обходиться жодне свято в Обухові, - відзначив він.