Цими вихідними Обухівські "пластуни" вирушать в похід

06/07/2017

Bi_Pi_na_pershomu_Dzhembori-620x783Цими вихідними представники Обухівського осередку "Пласту"" відвідають сусідній Ржищів.

Про це повідомив організатор Богдан Яцун в групі Обухівський Пласт.

 - 08-09 липня, суботу-неділю, їдемо у мандрівку на юнацький пластовий табір на Дніпрі, недалеко Ржищева. Виїзд орієнтовно в 11.00 в суботу і повернення до 16.00 в неділю. Ночуємо в наметах, готуємо їсти в таборових умовах, живемо в природі, співаємо пісні біля ватри, пізнаємо рідний край, вчимося практичного пластування... Запрошуємо до участі юнаків і юначок 12-18 років, а також дорослих, які хочуть стати пластунами, виховниками та інструкторами в Пласті, - розповів він.

За його словами учасники мають: 1) підготувати індивідуальний виряд, 2) підписати обіцянку дотримуватися на мандрівці пластових правил та наказів проводу, 3) неповнолітнім - надати письмовий дозвіл батьків та 4) неповнолітнім - бути застрахованими або їхати у супроводі когось із батьків.

Доїзд маршрутками: Обухів-Українка-Ржищів. Або можливо власними авто.

 - Повний список індивідуального виряду вишлю тим, хто зголоситься. Виряд зокрема включає: намет за наявності, спальник, килимок, посуд для харчування, засоби гігієни, зручний одяг і взуття для пішого походу на день і вечір, купальний костюм, кепку від сонця, перекуску на 2 рази, пиття, по можливості компас, карти, м’яч. + кошти на доїзд та спільні харчі,- додав він.