Мер Обухова відповів на звинувачення користувачів мережі

02/08/2017

20374475_1908262612832331_4277501657608494788_n

Мер Обухова Олександр Левченко відповів на звинувачення окремих відвідувачів майданчика Мій Обухів, котрі вважають, що саме він відповідальний за стан частини дороги між Обуховом і Українкою.

За його словами дана дорога знаходиться на балансі обласного автодору.

 - Згідно з Розпорядженням від 25 липня 2017 року Київської обласної державної адміністрації був затверджений перелік об*єктів щодо яких проводиться експеримент з фінансового забезпечення здійснення заходів з розвитку автомобільних доріг загального користування в Київській області. До цього переліку входить дорога Обухів-Українка-Трипілля, на якій передбачено провести поточний середній ремонт, - відзначив він.

За його інформацією проектна документація знаходиться на стадії виготовлення.

 - Ми зверталися щодо виготовлення проектної документації і крім того, Обухівська міська рада прийняла рішення про можливість спільного виготовлення проектно-кошторисної документації спільно з Українською міською радою. Такий прикрий факт, що дамба понад Дніпром асфальтується, а дорога залишається без ремонту. Перш ніж давати негативну оцінку і висловлюватися на мою адресу образливо, розберіться в даній ситуації, - відзначив він.

Його думку підтвердив керівник Відділу капітального будівництва Обухівської міської ради Максим Вяхірєв.

За його словами, дорога не стоїть на балансі міста.