Обухівські медіа ополчилися на місцевих плагіаторів

02/08/2017

20476084_1987153958232922_553084326593536736_nПровідні обухівські інтернет-медіа виступили із заявою, в котрій поставили під сумнів діяльність місцевого пабліка "Підслухано в Обухові".

Своїм претензіями вони поділилися у спільній заяві.

 - Ми, обухівські інтернет-видання Хроніки містаОбухів Online та Дзеркало Обухова вважаємо обурливою ситуацію, котра склалася довкола діяльності групи «Підслухано в Обухові» у Facebook, - відзначили вони.

За їх словами, причина колективного невдоволення лежить в площині заперечення адміністрацією вищевказаного пабліка принципа «копірайта».

 - Наслідком цієї, абсолютно неетичної позиції є бездумне копіювання чужих текстів з боку читачів «Підслуханого», при повному схваленні адміністрацією публіка. Ми, в свою чергу, оцінюємо це як плагіат, а після кількох попереджень-пояснень – як схильність до психічного відхилення, відомого як клептоманія, - зауважили журналісти.

В підсумку, вони звернулися до обухівчан з проханням допомогти у вирішенні конфліктної ситуації доступним способом.

 - Відтак, виходячи із ситуації, що склалася і без надії на пошук компромісу зі злодійкуватою адміністрацією ми звертаємося до вас, шановні земляки, друзі, читачі з кількома проханнями, - попросили вони.

- Поважайте чужу працю. Ми тратимо значний відтинок часу, фізичних і фінансових ресурсів для цілком безоплатного інформування вас;

- При розповсюдженні матеріалу з наших сайтів використовуйте кнопки соціальних мереж на кшталт «розшарити» під текстом; або при перепості в самих соціальних мережах. Вам не важко – нам приємно;

- В крайньому разі, копіюйте URL – інтернет-адресу новину в рядку зверху.