Обухів відвідав інструктор Міжнародного класу з тхеквондо

02/10/2017

22089932_273832146463861_1649252603023791367_n

Цими вихідними в Обухові відбулися змагання з тхеквондо.

Про це повідомив присутній на них мер міста Олександр Левченко.

За його словами,в спортивній залі РЦКіД в суботу було дуже людно.

 - Учасники Турніру з тхеквондо з Києва, Київської, Івано-Франківської та Хмельницької областей зібралися разом, щоб показати свій рівень підготовки та фізичні бойові навички, - зауважив він.

Мер розповів, що на святі були спортсмени з великим ім'ям: Президент Федерації Тхеквондо ІТФ України та м. Києва, Заслужений тренер України Потернак Віктор Миколайович, виконавчий директор Федерації Тхеквондо ІТФ України, майстер спорту України Прядко Володимир Іванович, Президент Київської обласної Федерації Тхеквондо ІТФ, інструктор Міжнародного класу Ук Дара Чан та Віце-Президент Черкаської обласної Федерації Тхеквондо - Логінов Олег Миколайович.

 - Я також мав честь бути присутнім на цих змаганнях і мене дуже вразили показові виступи по самозахисту дітей - кращих спортсменів СК "Мукідо" під керівництвом Максима Ватрича.  Тхеквондо - непросте бойове мистецтво. Воно вимагає не тільки тренування тіла, але і душі, вчить взаємоповаги та взаєморозуміння. І учасники справилися з цим блискуче, - додав він.