Відому журналістку поховали на Обухівщині

07/11/2017

88064823 жовтня в Києві попрощалися з журналісткою 52-річною Іриною Алцибеєвою. Причину смерті її рідні не розголошують, передає gazeta.ua.

— Років п'ять тому Ірина зникла — переїхала за кордон, постирала аккаунти в соцмережах, не телефонувала, — каже колега Олег Спорников, 50 років. — Навіть не знав, що вона хворіє. Думаю, зробила так, аби ніхто не здогадувався про її біду.

Ірину Алцибєєву називають першим гастрономічним журналістом в Україні. Вела кулінарні програми "Зустрінемося ввечері", "Ресторанні новини", "Страва від шефа" та "Подорожі зі смаком". Створила продакшн-студію "Бістро-ТВ".

 - Відрядження по всьому світу, цілодобові монтажі, нічна робота над текстами, вранці — грим, світло, камера, мотор, поїхали! І так 16 років поспіль. Були створені сотні випусків гастрономічних програм і документальні фільми. А тусуватися і формувати собі "зірковий імідж" було ніколи, — писала про себе журналістка.

Алцибеєву поховали в селі Германівка Обухівського району на Київщині. У неї залишилася донька Жанна. Вона теж журналістка.