Обухівця підозрюють у розстрілі 4 військових в АТО

16/02/2018

74_main_new.1489539804Стали відомі нові подробиці розстрілу чотирьох військовослужбовців 36-ї окремої бригади морської піхоти ВМС ЗСУ, вбитих під час сну в районі селища Широкіне під Маріуполем.

Про них пише "Преступности.НЕТ"  з посиланням на свої джерела у військовій службі правопорядку, передає Сегодня.

За інформацією видання, НП сталася в селі Бердянське Волноваського району, розташованому поруч з Широкіним. Тіла з вогнепальними поранення в область голови були виявлені на території оздоровчого пансіонату. Вбитими виявилися 39-річний командир десантно-штурмового взводу молодший лейтенант, житель міста Запоріжжя; 30-річний водій десантно-штурмової роти старший матрос, житель села в Полтавській області; 20-річний оператор взводу вогневої підтримки старший матрос, житель села в Черкаській області; 23-річний навідник десантно-штурмової роти, житель міста Бахмут Донецької області.

 - За підозрою у вбивстві було затримано двох військовослужбовців бригади: 21-річний гранатометчик матрос, житель села в Одеській області і 20-річний фельдшер молодший сержант, житель міста Обухів Київської області, - розповіли у виданні.

За їхніми словами, близько 4 години ранку вони з автоматів АК-47 вистрілили по кілька разів на голови сплячих товаришів по службі. Причиною тому стали неприязні відносини між затриманими та вбитими.