Обухівські депутати-кровопивці, депутати-котовбивці: від А і до Я

01/03/2018

7 повелитель снів

Більше тижня тому, як передавали Хроніки, чергова, 32 сесія сесія Обухівської міської ради НЕ визнала місцевих безпритульних котів частиною екосистеми міста.

Згідно з її рішенням значна частина відповідальності лежить на місцевих громадських організаціях. Міськрада ж, в свою чергу, робитиме все що і робила до цього (стерилізація тощо) – іншими словами СИМУЛЮВАТИМЕ.

Зокрема, з рішення було вилучене принципове питання про можливість вільного проживання тварин у підвалах та на горищах. Крім того, подібна пропозиція, за словами очевидців, викликала “щире здивування та гомеричний сміх” у членів як профільної комісії, так і пізніше депутатів міської ради.

До цього, як передавали Хроніки, обухівські зоозахисники пропонували визнати вуличних котів частиною екосистеми міста Обухів, а також дозволити їм вільно жити в підвалах, горищах та інших місцях їх постійного перебування та знищувати гризунів.

Згодом петиція про визнання котів частиною екосистеми Обухова набрала необхідну кількість голосів.

Ми вирішили ознайомити читачів з прізвищами тих, кого відтепер вважаємо "кровопивцями-котовбивцями". А їх  - 24. Подивися список, знайди у ньому свого "обранця".

2