Обухівського перевізника звинуватили у порушенні власних правил

11/06/2018

3Маршрутки ОбухівТрансу не зупиняються по місту.

Про це свідчить відео, розповсюджене в обухівських соціальних мережах.

На думку редакції Хронік це порушує як правила, так і обіцянки самого перевізника.

 - Не підвозить по місту?  У нас правило – всі автобуси йдуть до автостанції і із автостанції. Пасажир на зупинці з піднятою рукою – зупинка є обов’язкова. Пасажири маршрутів №3 та №311 з автостанції та проміжних зупинок до Школи їдуть безплатно. Всі все знають. Скарг немає, - йдеться у відкритому листі редактору сайту «Хроніки міста Обухова» .

Насправді все інакше.

 - Інколи, коли на Автошколі стоїть чоловік 30-40, повз них проїздить 5-7 311-х маршруток, водії котрих з досить щасливим виглядом курять-говорять по телефону, тобі здається, що да, краще "рейдери", ібо гірше вже не буде,-  впевнені у "Хроніках", - Нарешті, хтось зробив те, шо мав я:). Не полінився витягнути телефона і зафіксувати як "реформується під впливом громадськості" Обухівтранс.

 - Жлобство і жадібність, а тим більше обухівські, не реформуються. Як і здатність відповідати за базар, згідно з котрим маршрутка зупиняється, коли бачить підняту руку. ПС. Всім, хто з різних причин вписується за Пастранс пропоную провести експеримент - постояти хв 25 на Автошколі, помахати руками, потім залізти у вщент забиту 5-машрутку і зробити власні висновки. По дорозі до Києва 311 зупиниться від 5 до 12 разів, бо це ж, як казав пан Штурма - "маршрутне таксі". КОМФОРТНО? Постояти хв 20, помятися в 5-й, поспати поки не розвезуть всіх по Козинам в 311? ДА НІФІГА! - додав він.