Cубота, вечір і діва Обіда
20:33 26.06.2021
Cубота, вечір і діва Обіда
Чайковський Мирослав
Чайковський Мирослав

Друзі, якшо ваш організм вже не мальчік, а здоров'ю є шо втрачати (починаючи з самоповаги), не слухайте Михайло Горогоцький, не лізте з ним і ще двома фраєрами, котрих не хоче тегати FB, на вершину колишньої давньоруської фортеці ТУМАЩ (можливо - Торчеськ) в благословенних богами Стугни, Старих Безрадичах.

Да, на вершині атмосферно і перед грозою дещо готично, але обідно, особливо коли розумієш, шо за сто метрів був цілком цивілізований і пологий підйом, а останній раз обраним нами користувалися ше таваріщі хана Батия.

З хорошого - наступним після Городка була ВОЛОДИМИРОВА КРИНИЦЯ, де присутні під час сьогоднішнього виїзду учасники краєзнавчої секти "ОБУХІВ - СОНЯЧНИЙ МІДГАРД вкотре обговорили проблеми формування сучасного українського культурного ідентитету (шо робить вода животворяща в суботу ввечері!). І тут я теж залишився позаду в ліберальній меншості, затюканий консервативнішим крилом нашої crew.

З поганого - наслідки дощу і вказана вище реінкарнація Сусаніна не дозволили нам знайти печеру ГЕОНАВТ, але, перефразовуючи Скрябіна - настрій то не псУє.

ПС. Фоток немає, сил і самоповаги теж. Ентзузіазм на денці, а завтра ще піший похід заповідними обухівськими Дубравами і їх злими genius loсi - комарами.

Шануйте себе, любіть рідний край, не лізте в гору ( і просто вгору), якшо народилися до Чорнобиля і до обіду вже влили в себе літри зо два кави. Бо буде горе. Скачок тиску точно.