Будні Обухівської ДАІ: ранок, кава і тротуар

27/04/2015

191174Їм не подобається жити на зарплату. Їм не подобається, коли їх фоткають. Вони не послухали маму, яка казала: "Вчися, синок!". Вони люблять штрафи, корчити страшні гримаси і каву біля припаркованого на тротуарі авто.

Вони - обухівське ДАІ. Їм здається, що форма робить їх "богами". Рівень довіри з боку громадян наполягає на слові "демони". Герої українського фольклору і гумору не збираються мінятися. Сто, двісті, триста революцій - ця суспільна каста непробивна.

Виховання, освіта, правила, закони, скарги - не про них.

ДАІшник як батюшка у церкві переконаний, що грішити може тільки він. Його уніформа - його ряса. Замість кадила - "чарівний жезл". Замість камілавки - картуз з кокардою. Замість совісті - пузо.

Різниця лише одна - люди у формі зранку п'ють каву, люди у рясі - шо хочуть. Спільне теж одне - відсутність суспільної користі.

Прогрес не любить українців. Для когось 21 століття це освоєння космосу, нанотехнології і генна інженерія. Для нас  - ДАІшники, які до цих пір не вивчили правила паркування.

 - У правилах дорожнього руху написано, що паркування на тротуарах заборонено. Але для легкових автомобілів і мотоциклів є виключення: їх можна ставити на краю тротуарів, але для руху пішоходів повинно залишатися як мінімум 2 метри, - пише Автоексперт.

Уточнимо:

б) на тротуарах (крім місць, позначених відповідними дорожніми знаками, встановленими з табличками);

в) на тротуарах, за винятком легкових автомобілів та мотоциклів, які можуть бути поставлені на краю тротуарів, де для руху пішоходів залишається щонайменше 2 м;

Якщо на фото "край тротуару", то я "іспанський льотчик".

191175