2/3 обухівських забудовників не передбачають паркінги

01/08/2016

Columbus_Parking_GuidanceБудівельний бум в передмісті Києва практично не позначився на вирішенні забудовниками такої важливої інфраструктурної проблеми, як місця для паркування приватного автотранспорту, передає news.finance.ua.

Надземні багаторівневі підземні паркінги мають лише 10% житлових комплексів передмістя Києва, такі результати дослідження компанії “Альянс Новобуд”, у рамках якого фахівці оцінили ситуацію з місцями для парковки в більш ніж 180 житлових комплексах у таких сателітах столиці, як Бровари, Бориспіль, Обухів, Київ, Софіївська Борщагівка, Білогородка, Ірпінь, Буча, Гостомель, Вишгород.

- Серед лідерів за кількістю місць для паркування приватного автотранспорту — Бровари, де надземні багаторівневі паркінги є в 9% житлових комплексів, а також Бориспіль і Вишневе, в яких в середньому 13% житлових комплексів мають підземний паркінг,   - йдеться у дослідженні.

Найгірші справи в Гостомелі та Обухові. Тут забудовники більше 2/3 житлових комплексів пропонують своїм клієнтам залишати автомобілі просто у дворі.