Стало відомо, чим займеться колишній мер м. Українка

31/10/2017

Ôîòî Êîíñòàíòèíà Ãðèøèíà 25.01.13 ã.Óêðàèíêà30 жовтня 2017 року в. о. начальника Головного управління Державної фіскальної служби у Київській області Олексій Кавилін представив нового керівника Білоцерківського відділення ГУ ДФС Київщини Павла Козирєва працівникам. До свого призначення на цю посаду Козирєв очолював міську раду м. Українка (Київська область) з 2002 року. Призначення відбулося відповідно до наказу №727-о від 27 жовтня 2017 року, передає kyivobl.sfs.gov.ua.

У ході виступу Кавилін підкреслив, що Павло Генріхович має достатній діловий та управлінський досвід задля здійснення покладених на нього обов’язків, висловивши надію на те, що він вміло застосує свої професійні навички та знайде взаєморозуміння з підлеглими.

 - Основними принципами успішної взаємодії фіскальної служби з бізнесом є партнерство, прозорість та відкритість. Саме цих умов ми маємо дотримуватися під час спілкування з представниками бізнесу. Наразі, завдяки реалізації концепції реформування ДФС, створюється міцна платформа для сталого розвитку бізнесу в Україні, що передбачає можливість одержувати стабільний прибуток, а державі – забезпечувати надходження до бюджету.  Така співпраця, у свою чергу, надасть можливості успішно реалізовувати програми соціально-економічного розвитку регіону загалом, - зауважив Олексій Анатолійович.  

Крім цього, очільник фіскальної служби регіону зазначив, що оновлення кадрового складу органів ДФС на районному рівні відбувається відповідно до реалізації концепції реформування ДФС.