Біля Обухова збудують церкву Московського патріархату. І це скандал

04/04/2018

ob-rpc-plocho-ili-horoshofullУ Великих Дмитровичах планується будівництво Церкви святого апостола і євангеліста Іоанна Богослова.

Про це свідчать містобудівні умови та обмеження для проектування об'єкта будівництва, видані релігійній громаді у Відділі містобудування та архітерктури Обухівської РДА.

5

 - Рішення прочитав! Це диверсія "головихи-сепаратистки" Божко, яке спрамоване виключно на захист Московського Патріархату та поширення "Русского Міра" в Дмитровичах та усій Обухівщині! Яке має відношення факт оренди землі громадою Московського Патріархату під Храмом, який не введений в експлуатацію ? Вони у Храмі не правлять - їм не треба цього! То хай собі платять орендну плату раз взяли в оренду землю, а "головиха" їм надала в оренду землю сільської Громади при не 24910084_1481377698576781_2560786079116963118_nвведеному в експлуатацію Храмі! Це так "головиха" хотіла догодити Московському Патріархату! Хто буде подавати у суд згідно цього Рішення? Сільська Рада? Та сільська Рада, яка своїм Рішенням надала москалям землю під недобудованим Храмом! То дочого тут суд ? Якби "головиха" Світлана Божко була на державницьких позиціях і була Українською Патріоткою, а селищний Голова має бути таким, то вона б на сесії прийняла рішення про припинення користування землею москалями! Вона тепер відвертий ворог України! Нам, громаді УПЦ КП села Великі Дмитровичі не треба ні землю в оренду, ні Храм нам не треба в оренду, ні у власність Храм, нам треба Дозвіл-Рішення сесії селищної Ради на безоплатне право молитися у Храмі і щоб він залишався на балансі села! - досить емоційно прокоментував "Хронікам" ситуацію священик УПЦ КП з Дмитровичів та Капелан Київського Крайового Братства ОУН-УПА Сергій Ткачук.

Разом з тим, як повідомляли Хроніки міста, на Пасху в одному з нових мікрорайонів Обухова відкриється храм Київського патріархату. 

***

Читайте Хроніки міста Обуха у Facebook. Спілкуйтеся із земляками в групі Новини Обухова і краю.