Працівників обухівського телеканалу звинуватили у некомпетентності

18/07/2018

11708583Працівників Обухівського комунального ЗМІ "Студія БАРД" підозрюють у некомпетентності.

Приводом для подібного, більш ніж жорсткого висновку стала банальна відсутність акаунта телеканалу у соціальних мережах. Використання ж платформи Youtube, на думку критиків, малопродуктивне.

 - ЗМІ діляться за різними ознаками. Одна з них - це орієнтація на результат. Хтось шукає читача і трафік, інші - ховаються від нього. До останніх, на мою скромну думку належить обухівський "Бард". Інакше як пояснити незгасаючу любов його працівників до Youtube, котрий впритул не бачить і не ранжує Facebook я не знаю, - відзначив автор посту на сторінці Хронік Обухова.

За його словами, журналістам студії подобається роками гратися у "канал-невидимку", глядача котрого в місті можна заносити до Червоної книжки.

 -  Можливо, це знають Белль ШевченкоМарина КочкинаOlga Zhuravska-TovmachVladimir DonTetiana Ovcharenko? Чисто риторично: Вам самим не набридає роками бути каналом-невидимкою, про котрий всі чули, але ніхто не бачив? Зараз це міняється за допомогою мереж. Хв за 15, мо і швидше, - відзначив він у дописі працівників студії.

За його словами, "очевидно, і банальна статистика тому глухонімий свідок, що завантажене до відео-розділу на FB і розшарене обухівськими мережами актуальне відео дасть мінімум в 10, часто в 20 (!) раз більше глядачів, ніж розшарене cпочатку в Youtube".

 - Пора закінчувати з пафосом і дитячим садком. Можна скільки завгодно гнути кирпу, але якшо ти тратиш день-два-більше на сюжет, котрий потім побачить 100 чоловік - це не твоя робота. Не знаєте, не вмієте, не хочете - найміть СММщика. Хоча би тимчасово або на аутсорс. Зараз школяр дасть цьому питанню раду, - додав він, - Левченко Олександр (мер міста, прим. ред.) вважає вас журналістами. Так будьте ними і не перетворюйте хай і животіючий комунальний заклад на шоу довгоносиків-"шкідників". Саботаж зараз не в честі. Хоча і практикується