Стало відомо, скільки коштуватиме реконструкція смітника у Підгірцях

30/09/2018

1ПрАТ «Київспецтранс» 25 вересня за результатами тендеру замовило ТОВ «Будівельна компанія «Адамант» реконструкцію сміттєзвалища у селі Підгірці Обухівського району Київської області за 326,49 млн грн.

Про це повідомляється у системі «Прозорро», передають "Хроніки Обухова" з посиланням на розслідування видання "Наші гроші".

 - До кінця 2020 року виконають реконструкцію і технічне переоснащення полігону твердих побутових відходів №5. Зокрема підготують територію, збудуть основні, підсобні та обслуговуючі об’єкти, інженерні мережі та споруди, а також влаштують освітлення і дорогу та благоустроять територію, - йдеться у новині.

Підсумкова відомість ресурсів та кошториси не опубліковані ані замовником, ані підрядником, що не дозволяє порівняти ціни матеріалів та обладнання з ринковими цінами на предмет можливого завищення.

На заробітну плату піде 5,84 млн грн., тобто 1,8% загальної вартості підряду. На прибуток відведено ще 0,4% –  1,16 млн грн. Ціна угоди на 2% нижча від очікуваної вартості закупівлі у 334,53 млн грн.