Обухівським школярам розповіли, чому і як необхідно ділити сміття

20/10/2018

IMG_20181019_114727Вчора в Будинку культури Старого Центру Обухова пройшла лекція активістів ЧИСТО.Вишгород з питання роздільного сортування сміття.

За інформацією Хронік Обухова присутні на ній учні школи імені Малишка ознайомилися зі способами правильної утилізації сміття.

 - Одразу після лекції закріпили це на практиці - в новеньких сміттєвих боксах ПП "Обухівміськвторресурси", котрі подарували школі організатори заходу з Громадська організація "Асоціація розвитку Обухівщини" та Громадська організація "Інститут Розвитку Громад", - йдеться у повідомленні.

IMG_20181019_115544

Еко-п'ятниця завершилася двогодинною екскурсією лекторів з ЧИСТО.Вишгород по підприємству ПП "Обухівміськвторресурси". Наступна Українка.

 - Ще 400 дітей Київщини навчилися сортувати відходию Також ми подякували за співпрацю директору школи Марині Мигаль та подарували книгу від Видавництва Ранок "Подорож до дивовижного світу тварин,  - розповіли на своїй сторінці вишгородські активісти.

IMG_20181019_115535

За їх інформацією ця книга створена із переробленої упаковки Тетра Пак.

 - Після лекцій ми великою компанією відвідали сміттєпереробне підприємство Обухівміськвторресурси. Екскурсію нам провела Оксана Шуть. Ми з дівчатами дізналися багато нового про вторсировину, механізми роботи підприємства і приємно вражені побачним. Це модернова компанія з величезним автопарком, інфраструктурою та класною атмосферою) Все працює як годинник, - додали вони.