11 квітня: звільнилися від німецьких нацистів, звільнимося і від російських

11 квітня: звільнилися від німецьких нацистів, звільнимося і від російських
12:40 11.04.2022
11 квітня: звільнилися від німецьких нацистів, звільнимося і від російських

Київська область, Обухівський район, Ржищівська тергромада. Аналогії між історичним німецьким нацизмом і сучасним російським більш ніж очевидні.

У цьому переконані у Ржищівській міській раді, передають і солідаризуються Хроніки Обухова.

Сьогодні ми, як ніколи, розуміємо що таке фашизм. І це не тільки про німців у першій половині минулого століття…

Сьогодні російський фашизм відкрив нам своє справжнє обличчя. Росіяни тотально знищують український народ. Це – війна на його фізичне та духовне знищення. Росія суцільно руйнує наші міста і села, вбиває жінок, дітей та літніх людей. Знищує всю цивільну інфраструктуру, всі ознаки цивілізованого життя на нашій землі. Російські фашисти є нічим іншим, як послідовники і спадкоємці Гітлера і Геббельса, йдеться у повідомленні.

Пропагандисти Кремля не приховують, що війною проти України Росія має намір “остаточно вирішити українське питання” у відповідності до свого бачення історії українського народу, якому вони відмовляють у праві на існування. Під гаслами “звільнення України” росія фактично намагається “звільнити Україну від українців”. Більше того,вони відкрито заявляють, що війною в Україні “росія ініціювала остаточне розлучення із Заходом та розпочала встановлювати новий міжнародний порядок”.

Паралелі з “новим порядком” нацистів – абсолютні!!!

Цього дня, 77 років тому, в’язні найбільшого концтабору смерті Бухенвальд біля Веймара назавжди змінили хід історії людства. Здолавши нацистських катів в інтернаціональному повстанні, полонені нарешті вийшли на волю та вдихнули повними грудьми.

Саме 11 квітня 1945 року з його воріт вийшов останній в’язень. Ця пам’ятна дата увійшла в історію як Міжнародний день визволення в’язнів фашистських концтаборів, зауважили у Ржищеві.