17 авто і 24 квартири знайшли журналісти у "бідного" депутата від Обухова (відео)

17 авто і 24 квартири знайшли журналісти у "бідного" депутата від Обухова (відео)
10:00 12.11.2019
17 авто і 24 квартири знайшли журналісти у "бідного" депутата від Обухова (відео)

Народний депутат фракції "Слуга народу", ексжурналіст Олександр Дубінський, його дружина і його матір володіють 24 квартирами загальною площею 2000 квадратних метрів, земельними ділянками площею 70 соток та 17 автомобілями. Загальна вартість майна складає 2,5 мільйони доларів

Про це йдеться у розслідуванні розслідування "Наших Грошей" на Bihus.Info, передають Хроніки Обухова з посиланням на УП.

За інформацією видання Центрвиборчком вимагає від новообраних кандидатів у народні депутати заповнити електронні декларації.

  • Водночас, Національне агентство з питань запобігання корупції дозволяє нардепам оприлюднити декларацію за минулий рік 1 квітня 2020 року.
  • Розслідувачка Олена Козаченко вважає, що Дубінський відмовився показати свої статки одразу після обрання нардепом через велику кількість автівок і нерухомості, яким володіє він, його дружина і його мати.
  • Журналістка з’ясувала, що протягом 5 років він купив 10 автомобілів, 7 із них – марки Mercedes Benz.
  • Крім того, у його матері за останні 5 років з’явилося 7 автівок, серед яких найдорожча – Maserati Coupe Cambiocorsa.
  • "Гараж" своєї мами нардеп пояснив тим, що "мама любить швидкість".
  • В 2014 році Дубінський придбав дві квартири по 100 тисяч доларів у пентхаусі 5-зіркового Fairmont Grand Hotel на Подолі.
  • У Київській області нардеп володіє шістьма земельними ділянками із заміським будинком.
  • Також є в нього будинок у Солом’янському районі Києва, квартира в елітному ЖК "Французький квартал" на Печерську і квартира на Теремках.
  • Нажиту нерухомість пояснює своїм "журналістським талантом".

Крім того, 7 квартир, більшість з яких знаходиться поруч із квартирами чоловіка, записані на його дружину. За 3 роки вона вклала у нерухомість 300 тисяч доларів.

Іще 19 об’єктів нерухомості загальною вартістю близько мільйона доларів оформила на себе за 4 роки мати нардепа.

Журналісти відзначають, що значна частина нерухомості з’явилася у матері напередодні парламентських виборів. Зокрема, квартира на 100 кв.м на Подолі та 5-кімнатна квартира в центрі столиці.