Активіст виграв суд у обухівської поліції: її зобов'язали відшкодувати моральні збитки

Активіст виграв суд у обухівської поліції: її зобов'язали відшкодувати моральні збитки
10:15 13.08.2020
Активіст виграв суд у обухівської поліції: її зобов'язали відшкодувати моральні збитки

Активіст і політик Ігор Сухіх виграв суд у обухівської поліції, котру зобов'язали відшкодувати йому матеріальні і моральні збитки.

Про ситуацію, що склалася він розповів на своїй сторінці у Facebook, передають Хроніки Обухова.

Друзі, пам'ятаєте грудневі події та голосні заголовки купи ЗМІ про те, що в Обухові мене впіймали ніби-то в стані алкогольного сп'яніння? Неадекватний полісмен с нашого райвідділку порушив всі норми, виписав протокол та скинув службову інформацію такому ж неадекватному пєвцу ротом, по сумісництву журналісту одного з центральних телеканалів. Ну а там почалося - всі підхопили і рознесли неправдиву інформацію за лічені години. Шалений удар по моїй репутації, купа біганини для оскарження, та в кінцевому результаті я довів свою невинуватість в судовому порядку. Водійське посвідчення було мені повернуто після виграних судів в усіх інстанціях (НПУ не здавались і подавали апеляцію), а той, хто виписував протокол "спалився" на вимаганні хабаря в жителя Українки та покинув лави правоохоронців, розповів він.

Далі цікавіше.

Ніби-то все, справу завершенно, але тут як в тому анекдоті: "Ложечки знайшлись, а осадочок залишився". Мої тодішні пояснення у ФБ - ніщо, в порівнянні з медіакілерством з боку 1+1, і ще досі на мене показують пальцем, а за спиною я часто чую щось на кшталт "оно той п'яний депутат". Все розумію, наш народ ще вірить телевізору і продажним журналістам, у яких совісті вистачить і рідну матір очорнити, якщо шеф за це заплатить, зауважив він.

АЛЕ!

Віра в себе та в правосуддя змусила мене подати до суду на НАЦІОНАЛЬНУ ПОЛІЦІЮ на компенсацію збитків, заданих мені.
Сьогодні, 11 серпня, Обухівський районний суд поставив остаточну крапку в цій епопеї, задовольнивши мій позов, чим підтвердив мою правоту, і вирішив на мою користь відшкодування матеріальної та моральної шкоди, завданної незаконним рішенням службової особи органу державної влади, додав він.