Анлок айфону
16:36 18.06.2022
Реклама
Анлок айфону

Техніка Apple заробила собі бездоганну репутацію. З моменту виходу першого iPhone пройшло вже багато часу. Кожного року висококваліфікована команда інженерів і майстрів вдосконалювала свій продукт. Адже багатомільйонна армія фанатів яблучних гаджетів з нетерпінням очікувала, яким буде новий смартфон від Apple. І нас постійно дивували: унікальний дизайн, різноманітна кольорова палітра, оновлені процесори, яким не було рівних серед мобільних гаджетів та розміри. Тепер айфон ー зручний і багатофункціональний девайс.

Новоспечені користувачі, купуючи телефон з яблуком на задній панелі замислюються, чи не залочений він під іншого оператора. І що це взагалі таке? Neverlock iphone. Про це поговоримо детальніше.

Сьогодні великою популярністю користуються завезені з-за кордону айфони, в основному з США. Вони значно дешевші і зазвичай продаються з сім-картою. Це означає, якщо ви вирішите раптом змінити оператора мобільного зв'язку, то в вас не вийде, бо телефон буде видавати помилку і не побачить нову сімку. В такому випадку, вам знадобиться анлок айфону. Процедура розблокування дуже кропітка і виконати її в домашніх умовах дуже складно. Тому часто користувачі розлочених смартфонів стикаються з деякими проблемами при використанні тільки що розлочених айфонів. Наприклад, можуть виникнути труднощі з використанням інтернету, відсутність стабільного зв'язку. Звичайно, перед придбанням новенького гаджету, треба замислитися над тим, чи заблокований він чи ні. Тому радимо придбати neverlock модель. Це означає, що будь-яка sim-card підійде і можно не переживати, але ціна за такий варіант буде вище. Якщо все одно стикнулися з подібною проблемою, зверніться за кваліфікованою допомогою до спеціалістів в сервісний центр AppleFix. Вашому гаджету проведуть необхідну діагностику і якщо недолік підтвердиться, вам покроково розкажуть, які процедури слід провести. Але ми трохи розкажемо, які методи розблокування існують.

По - перше, cпочатку слід зв'язатися з оператором і подати запит на розблокування. Через декілька днів надійде відповідь і ваш смартфон буде знову приймати будь-яку іншу сім-карту.

Apple випускає подібні моделі з контрактом від оператора не для того, щоб вам нашкодити, а щоб він обійшовся значно дешевше. В Європі і Америці така практика досить популярна. Ця привязка не на все життя. Контракт складається, в основному, на два роки.

Не радимо займатися unlock процедурою самостійно. Якщо вирішили придбати девайс з-за кордону, то варто спитати про можливість використання будь-якого оператора мобільного зв'язку.

Ми вже розібралися, що існує кілька корисних додатків для розлочення, які можете самостійно встановити на девайс. Але краще довірити його спеціалістам. Після того, як робота виконана, перевірте, чи працює інтернет, зв'язок і чи не зависають додатки при активному використанні.

Сьогодні iPhone ー найперший помічник. Це не тільки стильний аксесуар, який привертає увагу. Фанати придбають саме ці телефони, бо знають, що купують його на довгі роки і працювати девайс буде бездоганно. Простий і зрозумілий інтерфейс полонив прихильників мінімалізму, для яких найнеобхідніше повинне бути під рукою постійно. Тепер усі банківські операції, роботу з документами, фотомонтаж можна виконати лише за допомогою телефона.