АнТОшники Обухівщини повертаються
11:26 19.02.2021
АнТОшники Обухівщини повертаються

Проект "АнТОшники Обухівщини" - це серія документальних відео про ветеранів АТО/ООС. Після тривалої перерви зйомки знову продовжуються.

Про це пишуть Хроніки Обухова з посиланням на Фейсбук-сторінку HUB громадських ініціатив 4.5.0.

Військові, які пережили непрості ситуації на війні, які дійсно були за крок до смерті, які здійснювали подвиги навіть не задумуючись про це, не будуть на кожному кроці про це говорити, не будуть кричати "я герой" і рвати на собі піксель. Більшість з них мовчатимуть про те, що пережили. Про деякі речі вони навіть не хочуть згадувати, чи бояться зізнатись навіть собі. І лише інколи в тісному дружньому колі вони можуть згадати якісь моменти з військового життя.

Ви не побачите їх на урочистих заходах, вони не говорять зі сцен, не носять нагороди, бо, як правило, їх не отримують (хоч і заслужили), тому що не заради них пішли воювати на схід. Їх скромність вражає, але ми не можемо погодитись з тим, що їх історії так і лишаться нерозказаними, а там, повірте, є що послухати. Саме тому, ми розпочинаємо серію зустрічей з нашими земляками, які захищали і захищають нашу країну від ворога, - йдеться в повідомленні.