Чим зайнятися, щоб швидше дочекатися світла?
12:05 21.02.2023
Реклама
Чим зайнятися, щоб швидше дочекатися світла?

Ми розуміємо, наскільки залежить від електрики та технологій у той момент, яка електрика пропадає на тривалий час. Багато хто так і не звикли до діючих графіків, тому відключення стають справжнім катуванням.

Якщо ви давно думали, як провести час без світла з максимальним задоволенням, рекомендуємо придивитися до настільних ігор.

Настілки відмінно відволікають від проблем, розслаблюють, занурюючи у захоплюючий бенкет пригод, рішень головоломок та перемог. Подібні іграшки – чудова можливість чудово провести час у родинному колі, з друзями без зайвих проблем та хвилювань, детально можна ознайомитись за посиланням: https://domigr.com.ua/ua/ .

Читайте комікси

Комікси – це ще одне приємне дозвілля, яке легко конкурує з настільними іграми. Досі думаєте, що книги з картинками призначені лише для дітей? Згадайте серіали «Ходячі мерці» або «Пісочна людина», оскільки вони повністю побудовані за однойменними коміксами.

Комікси розрізняються за масою категорій: жанр, вік читає та інше. Зауважимо, що хороші історії завжди цікаво читати, тому дуже часто комікси для дітей почитають батьки.

Манга – це японські комікси. Незважаючи на загальний формат, відмінностей досить багато:

  • практично завжди чорно-білі;
  • манера письма зумовлює їх читання праворуч-наліво;
  • образи персонажів і навіть дій будуються на метафорах та алегоріях;
  • Особливий акцент робиться на емоції та переживання.

Типовий приклад ока та їх розмір у персонажів. Великі говорять про доброту і відкритість, а от окуляри або лисий примруж - про лицемірство, приховані наміри, небезпеку.

Найбільш популярними класичними коміксами є:

DC та Marvel – практично всі їх всесвіти.

Якщо вам подобаються супергерої, це відмінний вибір, щоб почати читати комікси.

Гравіті Фолз.

Дуже подобаються дітям не лише за малюванням, а й якістю самої історії. Та що вже казати, якщо цей комікс купить можуть навіть дорослі.

Пісочна людина.

Комікс випускається протягом 30 років, і кожен новий випуск читачі чекаю з нетерпінням. Історія справді унікальні, тому впевнені, що він стане одним із коханих.

Відмінні ігри, щоб пограти без світла

Ось невеликий, але корисний рейтинг чудових настільних ігор:

Вибухові кошенята.

Дуже прості правила, а ігровий процес не повторюється від партії до партії. Подібна настілка стане чудовою покупкою для любителів, а також новачків. Основний сенс полягає в тому, щоб не витягнути карту з вибуховим кошеням, а уникнути цього можна багатьма способами.

Кішка на стіні.

А Японії навіть є окреме шоу із цього приводу. Настілка пропонує витягувати цеглу зі стіни у великій кількості.

Монополія.

Розвиваюча та цікава настільна гра, яка тримається на вершині всіх рейтингів. На даний момент існує безліч варіацій та доповнень до оригінальної гри, що робить ігровий процес ще більш захоплюючим.

Відмінними настолками для компанії стануть:

Кортекс.

Логічні ігри для дорослих. У неї можна грати навіть удвох. Вибирайте її, якщо подобається можливість змусити рухатися гвинтики в голові.

Axis&Allies.

Призначена для любителів і навіть професіоналів. Військова стратегія настільки захоплює та вражає своїми масштабами, що за однією партією можна провести весь вечір. Правил, нюансів та тонкощів достатньо, але це не завадить їй стати вашою коханою.

Каркасон.

Теж стратегія, але набагато простіше. Рекомендована навіть для дітей. Основною метою є захоплення земель, які варто вибирати ретельно, тому що далеко не всі корисні.

Інтернет-магазин Дім Ігор – це ваш провідник у світ найкращих настільних ігор, а також коміксів. Консультанти багато знають за своїм досвідом, тому запропонують виняткові варіанти саме під ваші вимоги. Також представлені комікси та манга переважною мовою.