granite-memory.in.ua
12:13 02.05.2023
Реклама
granite-memory.in.ua

Майже всі, хто хоч трохи знається на похоронних процесах, стверджують, що ставити пам'ятник дорого.

Але це не зовсім так, гранітна майстерня «Пам'ять в камені» виготовляє пам'ятники за доступними цінами. Крім виготовлення пам'ятника компанія надає послуги по їх встановленню у Києві та області. Переглянути каталог пам'ятників із граніту можна на сайті компанії. Також можна отримати консультацію спеціалістів, зателефонувавши за вказаними номерами телефонів.

Окрім звичайних прямокутних пам'ятників гранітна майстерня виготовляє складніші моделі. Ви можете замовити стелу або постамент та за додаткову плату деталізувати. Тобто додати квіти, хрест чи янгола. Всі ваші побажання спеціалісти гранітної майстерні «Пам'ять в камені» врахують та втілять. Клієнт може вибрати не тільки розмір та комплектацію пам'ятника, але й вид полірування. Пам'ятники можуть бути виготовлені з різного типу граніту. Також можна виготовити квіти чи хрест з іншого виду граніту. Всі ці послуги не коштуватимуть дорого.

Об'єктивність ціни на пам'ятник пов'язана з налагодженою технологією виробництва, висококваліфікованим персоналом та популярністю компанії. Звичайно, всі вироби виготовлені якісно на новітньому устаткуванні. Окрім пам'ятників та стел, компанія виготовляє хрести із граніту. Вони, як і будь-який виріб, з такого матеріалу служать віками.

Граніт не піддається згубному впливу сонячних променів, вологи чи температурних перепадів. Хрести ставлять на могилки за давнім християнським звичаєм. Раніше їх робили з дерева, пісковика, а в наш час, зазвичай все виготовляють із граніту. Такий пам'ятник прослужить довгі роки і не втрачатиме своєї якості. Завдяки високим технологіям навіть фотографії на надгробках не тьмяніють і не знебарвлюються з часом.

Дорожчими є фігурні пам'ятники з граніту. На замовлення клієнта можуть виготовити трапецієподібну пам'ятку, фігуру у вигляді ангела або хреста. На сайті ви можете знайти каталог пам'ятників, де вказані ціни та фото пам'ятників. Але якщо ви не знайшли відповідний варіант, майстерня готова виготовити на замовлення за вашим макетом. Вибравши фігурний пам'ятник, ви можете деталізувати його квітами, ангелом чи хрестом, або навпаки щось прибрати. Всі ваші побажання будуть враховані до найдрібніших деталей.