Депутат від ОПЗЖ недостовірно задекларував майно на Обухівщині

Депутат від ОПЗЖ недостовірно задекларував майно на Обухівщині
10:25 22.10.2021
Депутат від ОПЗЖ недостовірно задекларував майно на Обухівщині

Національне агентство з питань запобігання корупції знайшло неточності у декларації народного депутата від фракції «Опозиційна платформа ‒ За життя» Вадима Столара.

Про це йдеться у результатах повної перевірки декларації Вадима Столара за 2020 рік, передають Хроніки Обухова з посиланням на «Слово і діло».

Народний депутат вказав будинок дружини в смт. Козин в Обухівському районі Київської області і зазначив, що площа будинку складає 1387 кв. м. Утім, в НАЗК з'ясували, що відповідно до відомостей Державного реєстру прав власності на нерухоме майно та копії технічного паспорта на будинок садибного типу з господарськими будівлями та спорудами від 15 травня 2020 року, площа будинку набагато більша і становить 2062 кв. м, йдеться у повідомленні.

Відповідно до пояснень, наданих суб'єктом декларування, вказаний платіж здійснив його представник, у зв'язку з чим він дізнався про цей платіж лише після отримання виписки банку, копію якої додано до пояснень, ‒ зазначається у результатах перевірки.

У НАЗК констатували, що недостовірні відомості відрізняються від достовірних на суму 145 тис. грн. Ні адміністративної, ні кримінальної відповідальності за такі неточності закон не передбачає.