Депутату від Обухова порадили продати його автомобілі і передати кошти у бюджет країни

Депутату від Обухова порадили продати його автомобілі і передати кошти у бюджет країни
09:16 06.10.2019
Депутату від Обухова порадили продати його автомобілі і передати кошти у бюджет країни

Депутату від 94 округу (Обухів - Васильків) Олександру Дубинському нагадали про його вже майже легендарний автопарк.

За інформацією Знай це стало відповіддю на претензії депутата щодо створення слідчої комісії по НАБУ та Фонду гарантування, передають Хроніки Обухова.

4 жовтня Олександр Дубінський негативно висловився стосовно не внесення на голосування питання про створення слідчої комісії по НАБУ та Фонду гарантування та припустив, що це пов’язано із прямою забороною Міжнародного валютного фонду.

Голова фракції “Слуги народу» Давід Арахамія жорстко відреагував на таке припущення та запропонував Дубінському продати всі свої автомобілі та надати кредит замість МВФ.

- Пан Дубинський хоче профінансувати транш (МВФ – ред.) За свій рахунок … Виглядає так, ніби так. У нього автопарк великий, я чув. Думаю, він реалізує машини і дасть державі кредит замість МВФ, і все буде нормально .. . Я просто чекаю, коли він реалізує свої автомобілі, і передасть це на спеціалізований рахунок держбюджету і ми скажемо МВФ “до побачення!” … він мені подобається, він створює новини , – прокоментував Арахамія припущення Дубінського.

За інформацією видання у минулому році Олександр Дубінський придбав будинок на 530 метрів поруч з будинком Петра Порошенка в Козині. Т

- Тепер їх ділянки розділяє величезний паркан висотою в три метри. Ділянка знаходиться у VIP-селищі Козин (Конча-Заспа), який розташований в 13 кілометрах від Києва по Новообухівській трасі. Вартість такого житла може коливатися від 800 до 3 млн. 500 тис. доларів США, - підкреслили у виданні.