Експерти вважають, що доля дуелі «Динамо» з «Гентом» може вирішитись уже в першому матчі

Експерти вважають, що доля дуелі «Динамо» з «Гентом» може вирішитись уже в першому матчі
11:42 17.09.2020
Експерти вважають, що доля дуелі «Динамо» з «Гентом» може вирішитись уже в першому матчі

Київське “Динамо” в матчі з “АЗ” показало вищий клас. Але ж попереду у команди ще протистояння з “Гентом” у плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів.

Це саме та подія, на яку чекають мільйони вболівальників, тому пропонуємо до вашої уваги думку відомого футбольного менеджера та агента порталу bookmaker-ratings.com.ua В’ячеслава Заховайло, котрий прокоментував матч з “АЗ” та оцінив шанси динамівців виграти у “Гента”.

Результат у зустрічі з “АЗ” був на першому місці. Зважаючи, що в «Динамо» переповнений лазарет і деякі гравці ще не готові повністю, це хороший підсумок зустрічі. Луческу дуже грамотно побудував матч. На мій погляд, Мірча як спеціаліст показав свій клас, у чому ніхто не сумнівався, каже Заховайло.

За його словами «Гент» – непогана команда та сильніша, ніж «АЗ». Тож ситуація дещо змінюється. І потрібна буде інша тактика та стратегія з огляду на двоматчеву дуель».

Стосовно того, що перший матч 22 вересня відбудеться в Бельгії, а через тиждень – вдома, можу сказати наступне. Якщо звільниться лазарет, то «Динамо» до снаги вирішити питання виходу в Лігу чемпіонів уже в першій грі. Середній блок киян дуже важко пройти, тому логічно припускаю, що команда Луческу вже в Бельгії може вирішити долю протистояння. Тільки для цього потрібно реалізувати всі свої моменти. Поки команда не відчуває відсутність Циганкова та Вербича, які ще не готові на 100%, зауважив він.

Як відомо, у «Гента» нещодавно звільнили головного тренера, не все гаразд у колективі.

Але нова мітла по-новому мете, тож футболісти бельгійської команди, зараз будуть максимально вмотивовані.

Стосовно необхідності підсилення «Динамо» під Лігу чемпіонів, я не Ігор Михайлович і не Григорій Михайлович. Я не рахую гроші братів Суркісів. Усе залежить від можливостей клубу. Луческу може розраховувати лише на тих, хто перебуває в обоймі. Якщо хтось іще буде, то це добре. Втім, я рекомендую підсилити лінію захисту. Особливо центральну вісь, додав він.