Ідеальний букет троянд – спосіб висловити почуття без слів
12:22 31.05.2023
Ідеальний букет троянд – спосіб висловити почуття без слів
Ірина Федорченко
Ірина Федорченко

Букет з троянд вважається класикою і може бути чудовим подарунком для різних випадків, від романтичних моментів до вираження поваги, вдячності або просто щоб підняти настрій.

Обрати красивий букет троянд можна в кілька кліків на сайті https://donpion.ua/rose-collection/. Тут неймовірно великий вибір сортів і кольорів на будь-який смак. Крім традиційного червоного, білого, рожевого та жовтого кольорів, DonPion пропонує троянди рідкісних блакитних, синіх і чорних відтінків.

Підійдіть творчо до вибору букету, додайте особистого. Ось кілька порад, які вам допоможуть з вибором:

  • Врахуйте випадок: вибираючи букет, враховуйте атмосферу та випадок а також вподобання того, кому даруватимете;

  • Виберіть правильний колір: колір троянд може символізувати різні почуття та емоції. Червоні троянди можуть сказати про глибоке кохання та пристрасть, рожеві - ніжність та прихильність, білі - чистоту та невинність, а жовті - радість і дружбу. Виберіть колір, який найкраще висловлює ваші почуття та наміри.

  • Розмір та кількість троянд: врахуйте розмір букета та кількість троянд, які ви хочете включити. Букет з однією трояндою може бути чудовим жестом, тоді як великий букет з багатьма квітами виглядатиме більш вражаюче та вишукано. Кількість квітів також залежить від розміру букета і ваших вподобань;

  • Аромат: деякі сорти троянд мають сильний та приємний аромат, тоді як інші можуть бути менш ароматними. Виберіть троянди з ароматом, який вам подобається або який ви знаєте, що сподобається отримувачу.

Проекспериментуйте з кольорами квітів, які доповнюють один одного і створюють гармонійну колірну палітру. Варто врахувати загальний настрій букету та настрій, який ви хочете передати. Зіграйте із поєднанням контрастних кольорів або створіть ніжну комбінацію пастельних відтінків.

Для додаткової текстури і вигляду, флористи DonPion можуть створити як монобукет лише з троянд, так і додати:

  • м'яку зелень;
  • листя аспідістри;
  • бавовну;
  • ягоди;
  • хвойні рослини.

Троянда в букеті чудово поєднується з іншими квітами, особливо півоніями. Однак слід підходити до створення композицій розумно, аби букет виглядав цілісним і довершеним.

Ви можете замовити букет заздалегідь і забрати самовивозом. Також, по Києву і області є доставка. Оскільки квіти особливий крихкий товар, DonPion, ретельно дотримується технології зберігання і транспортування квіткового матеріалу. Всі квіти та елементи готової композиції приїдуть до вас в ідеальному стані.

Умови доставки, ціни, асортимент можна переглянути на сайті.