Інвестиційний форум Києва-2019 та питання розвитку київської агломерації

Інвестиційний форум Києва-2019 та питання розвитку київської агломерації
12:48 17.09.2019
Інвестиційний форум Києва-2019 та питання розвитку київської агломерації
Михайло Трач
Михайло Трач

Сьогодні, 17.09.2019р. у м.Київ у «Мистецькому арсеналі» проходить інвестиційний форум міста Києва-2019, головна тема якого "Київ - місто майбутнього та центр Київської агломерації".

На панельних дискусіях обговорюються такі цікаві теми, як:

- власне, візії Київської агломерації;

- вплив і зв’язок креативної економіки на функціонування агломерації; (присвячена стану справ у творчих галузях, які привертають наймолодших і найосвіченіших та стимулюють розвиток міської економіки Великого Києва. На ній буде розглянуто успішні кейси агломерацій з інших країн, які можна екстраполювати на Київщину, щоб реалізувати креативний потенціал місцевих підприємців та компаній.)

- важливість сервісних та інфраструктурних рішень для розвитку мегаполісу майбутнього; (під час цієї дискусії обговорюються можливі шляхи зміцнення відносин столиці та передмість для створення комфорту проживання та стабільного економічного розвитку регіонів.)

- спортивні, культурні та музичні події як драйвери та каталізатори розвитку урбаністичного туризму; (Київ уже сьогодні є конкурентним у сфері подієвого туризму — тут проводять великі спортивні заходи, а фестивальна культура розквітає низкою масштабних проектів. Як досягти ще більшого ефекту - дискутують учасники)

- інвестиційна «Matchmaking» (оптимальні шляхи пошуку контактів та партнерів) сесія;

- на завершення форуму – публічна дискусія «Українське мистецтво як лакмус емоційного інтелекту суспільства».

Міжнародні та українські інвестори, представники іноземних муніципалітетів, органів місцевого самоврядування та ділової спільноти столиці розглянуть різні аспекти стратегії розвитку Київщини.

У форумі беруть участь і співробітники виконкому обухівської міської ради.