КОДА пропонує розробити нові автобусні маршрути по області
09:40 06.10.2021
КОДА пропонує розробити нові автобусні маршрути по області

Хочете доїхати з Обухова до Василькова, Фастова, Броварів без пересадок. Напишіть Володіну!

Зараз з командою працюємо над тим, щоб вдосконалити маршрутну мережу міжміських і приміських автобусних маршрутів, у тому числі й тих, які сполучають наші населені пункти зі столицею. Розуміємо всю важливість цього питання, тож маємо на меті зробити транспортне сполучення в області максимально зручним для людей, розповів очільник КОДА, передають Хроніки Обухова з посиланням на його сторінку у фб.

Діючу мережу вже проаналізували спільно з експертами Державного автотранспортного науково-дослідного та проєктного інституту. Окрім цього, врахували пропозиції, які надійшли від усіх районних державних адміністрацій, територіальних громад та перевізників і на їх підставі сформували новий проєкт маршрутної мережі.

Зараз проходить стадія громадського обговорення. Триватиме вона 10 днів. Ознайомитись з проєктом можна за цим посиланням: https://bit.ly/3mqHAJ1.

Підкреслю, що ми розглядаємо варіанти відкриття нових автобусних маршрутів, аналогів яким до цього не було. Наприклад, йдеться про пряме сполучення між Борисполем і Броварами.

Саме тому закликаю всіх жителів області активно долучатись до обговорення та надсилати свої пропозиції на електронну пошту perevez@koda.gov.ua, пояснив він.