Командир "Миротворця" розповів, чому бійці чергують на Обухівщині

Командир "Миротворця" розповів, чому бійці чергують на Обухівщині
11:26 14.04.2020
Командир "Миротворця" розповів, чому бійці чергують на Обухівщині

Командир полку "Миротворець" Хафіз Рафієв не змін чітко пояснити, чому його бійці патрулюють на блок-посту біля Козина Обухівського району, а не в іншому місці.

Своїм баченням ситуації він поділився в інтерв'ю Моїй Київщині, передають Хроніки Обухова.

Ми з 13 березня перейшли на режим посиленного чергування. На сьогоднішній день здійснюємо службу на чотирьох блок-постах регіону, а саме - два пости розташовані в Обухівському районі й два – у Лісниках.

Ці блок-пости знаходяться поблизу місць обсервації людей, які контактували з хворими на COVID-19, таким чином унеможливлюють розповсюдження вірусу.

І звичайно заради профілактики чергуємо ми й у рідному Києво-Святошинському районі, зокрема, на зупинках і на шляхах у Вишневому, Тарасовці та у Боярці.

Через кожні 12 годин заступають наші бійці на чергування на цих ділянках контролю, розповів він.

Втім, на питання чому "поліціянти іноді чергують не там, де найбільший спалах вірусу, а там, де мешкають керівники - в тій ж Кончі-Заспі" він не відповів.

Я чув такі нарікання, але гарячі точки регіону встановлюють аналітики ситуаційного центру, виходячи з їхніх висновків у нас і затверджується маршрут патрулювання, - зауважив командир "Миротворця".

Крім того, він згадав бійця "Миротворця" з Обухова, котрий нещодавно помер в Луганській області.

Буквально днями ми поховали в Обухові В'ячеслава Гладуна, який напередодні помер в місті Привілля Луганської області внаслідок важкої хвороби… - додав він.