Куди на Обухівщині можна піти з наметами до Дніпра
11:28 05.08.2020
Куди на Обухівщині можна піти з наметами до Дніпра

Відпочинок з наметами – це можливість втекти від міської метушні та насолодитися чистим повітрям і красивими пейзажами. Щоб влаштувати чудовий вікенд, необов'язково далеко їхати, адже під Києвом, зокрема, на Обухівщині, є прекрасні варіанти для кемпінгу.

Про це пише Оксана Радько на шпальтах Сегодня, передають Хроніки Обухова.

Сьогодні Lifestyle склали для вас добірку найкращих місць для відпочинку з наметами на Дніпрі в Київській та Черкаській областях, анонсувала вона.

Вона переконана, що найбільш придатні для цього дві локації.

У селі Витачів відкривається один з найкрасивіших видів на Дніпро. Саме село знаходиться в 56 км від Києва, і було засновано в 957 році. Поряд виявлено могильник скіфських часів та поселення епохи бронзи, розповіла журналістка, - Тут навіть у вихідні та свята не дуже багато людей, так що це місце підійде для спокійного і споглядального відпочинку.

  • У селі можна побачити розкопки давньоруського городища, дерев'яні вітряк і каплицю.
  • Також в селі можна порибалити, або постаратися побачити зайців, які живуть в лісі.

Витачів – чудове місце для кемпінгу або пікніка. Безкоштовне місце для паркування можна знайти поруч з горою Красуха, а трохи нижче знаходиться лавка з захопливим видом на Дніпро, підсумувала вона.

Ще одне, за її словами, місце для кемпінгу в Київській області – село Трипілля, що має дуже багату історію.

  • Археолог Вікентій Хвойка знайшов тут залишки культури, названої пізніше трипільською.
  • Розкопки виявили безліч цікавих фактів про древніх поселенців: вони вперше стали використовувати колесо, приручили коня, а також вперше стали виготовляти зброю, прикраси та предмети побуту із саморобної міді.

Піднявшись на місцеву Дівич-гору, можна оглядати красиву панораму на Дніпро. Також цю гору називають місцем сили з дуже позитивною енергетикою, особливо для жінок, додала вона.