Мешканцям Обухівщини пропонують стерилізувати собак та кішок безкоштовно

Мешканцям Обухівщини пропонують стерилізувати собак та кішок безкоштовно
11:25 15.03.2021
Мешканцям Обухівщини пропонують стерилізувати собак та кішок безкоштовно

Волонтери Обухівщини проводять акцію - безкоштовно простерилізують домашніх тварин.

Процедура є безпечною та безболісною, пишуть Хроніки Обухова з посиланням на Фейсбук-сторінку волонтера Вікторії Нижник.

Стерилізована тварина довше живе, має менше шансів захворіти на рак, не тікає з дому, не мітить територію, у господарів зникає необхідність прилаштовувати непотрібних малюків.

Кожна тварина разом з господарем буде забиратися машиною від будинку і після стерилізації доставлятися додому. Бажаючі можуть записатися по телефону і дізнатися, де буде проводитися стерилізація, - йдеться в повідомленні.

В акції можуть взяти участь мешканці сіл Деремезна, Перегонівка, Семенівка, Германівка. Організатор заходу БФ ,,Відродження" за допомогою і участю Обухівської громадської організації ,,АРГО" і обухівських волонтерів.

Таким чином ми позбавимо тварин і господарів від проблем течок, пологів, щорічних масових приплодів, пошуків їм сімей та викидань на вулицю. Запобігнемо жорстоким випадкам і проблемам збільшення бездомних тварин на вулиці, що зменшить небезпеку для тварин і людей. Тварини стануть міцнішими, здоровішими і дисциплінованішими. Удачі всім. Ми можемо вирішити проблему, якщо захочемо. Від цього виграють всі - і тварини, і люди, - повідомляють волонтери.

Коли: 22 березня
Контакти: (063) 687-18-00