Мініймийки високого тиску – швидке вирішення брудних проблем
10:35 24.03.2020
Реклама
Мініймийки високого тиску – швидке вирішення брудних проблем

Миття авто – більше ніж боротьба з брудом

Миття авто – не просто естетична потреба або акт очищення. Відносно нещодавно воно було складовою найціннішого виду бренду – особистого. Скільки відомих зараз selfmade man-ів починало свою трудову кар’єру з миття авто на світлофорах або стрижки сусідських газонів?

На історіях про тих, хто піднявся від цієї малокваліфікованої роботи до керування корпорацією зросли покоління 90—і «нульових». З тих пір змінилися покоління і тренди, котрі уособлюють історії успіху. «Канули в лету» замурзані мийники чужих авто і, треба сказати, не без причини.

Кінець епохи «відра з мильною водою»

Причина, з котрої маркетологам довелося шукати сучасніші образи успіху проста. З’явилися зручні і недорогі дівайси, котрі миттєво витіснили з ринку праці і підсвідомості людей відра з мильною водою.

Ними стали так звані мийки високого тиску - комфортні і гігієнічні у використанні апарати, котрі завдяки вказаному у назві тиску здатні справитися практично з будь-яким поверхневим брудом.

Де і для чого використовують мінімийки?

  • У Вас є авто, а мийка далеко, ненадійно і незручно?
  • Стіни Вашого будинку трошки зашпорталися після тривалих осінніх дощів?
  • Паркан, в котрий Ви вклали скільки сил більше не виглядає свіжим?
  • Басейн – мрія всього життя і предмет гордості вимагає періодичного миття?

Колись сама думка про роботу такого обсягу наводила жах і вмикала режим, сьогодні відомий як «прокрастинація».

Зараз з вищезгаданими проблемами швидко і впевнено справляються мінімийки від офіційного представництва Karcher в Україні.

Їх переваги над ручною працею очевидні.

Чому саме Karcher в Україні?

Тому, що їх переваги над конкурентами спираються на низку характеристик:

  • Екологічність (можна використовувати будь-яку чисту воду, дощову, пр.,);
  • Автономність (не залежить від власне водопровідної мережі, підійде будь-яке джерело чистої води);
  • Продуктивність (економніша за інші мінімийки, оскільки високий тиск дозволяє інтенсивніше працювати з поверхнею, що миється);
  • Економність (швидкість, з котрою вилітає вода дозволяє суттєво (до половини) економити на часі і самій воді);
  • Надійність (75 років постійного удосконалення і інновацій не минули даремно і по суті стати синонімом високих стандартів).

Як і де придбати мінімийки високого тиску і високої якості?

Купити мийки високого тиску за доступною ціною від офіційного представництва Karcher в Україні просто. Для цього варто відвідати сайт компанії і ознайомитися з цінами, акціями і знижками, котрі приємно здивують навіть вибагливого покупця.

Окрему увагу варто звернути на гарантію (не менше 2 років). На всі інші питання відповість кваліфікований менеджер, котрий в телефонному режимі прояснить особливості функціонування і деталі експлуатації мінімийок високого тиску німецької компанії Karcher.