Міська рада Українки затвердила кошторис для молодіжних проектів на 2020 рік

Міська рада Українки затвердила кошторис для молодіжних проектів на 2020 рік
10:17 01.02.2020
Міська рада Українки затвердила кошторис для молодіжних проектів на 2020 рік

30 січня 2020р на сесії Української міської ради . було затверджено програму підтримки та розвитку молоді м.Українка у 2020 році, за якою на реалізацію молодіжних проєктів було виділено 200 тис. грн.

Про це повідомляють Хроніки Обухова з посиланням на прес-службу Української міської ради.

- Також було затверджено Положення про проведення в 2020 році міського Конкурсу молодіжних проєктів, яке регулює процес проведення конкурсу, - йдеться у повідомленні.

Головною метою програми є підтримка молодіжних ініціатив.

- Ми надаємо можливість молоді самоствердитися, зробити щось корисне для свого міста, повірити у власні сили, проявити свої лідерські та організаційні здібності, реалізувати творчий потенціал. Надаємо можливість виразити своє бачення вирішення проблем та бути почутими. Також написання та реалізація проєктів – це корисний досвід, який однозначно знадобиться в подальшому житті, - розповіли у мерії.


Основні умови Конкурсу:

До участі запрошуються молоді люди віком від 14 до 35 років, молодіжні колективи, молодіжні громадські організації м.Українка.

Пріоритетні напрями Конкурсу:

  • здоровий та безпечний спосіб життя;
  • співпраця молоді з виконавчим комітетом Української міської ради, підтримка молодіжних ініціатив; громадянськість та патріотизм;
  • підтримка творчих ініціатив та сприяння розвитку змістовного дозвілля молоді;
  • літературно-мистецький напрям;
  • реалізація інтелектуального потенціалу талановитої молоді.

Прийом проектних заявок триватиме з 3 лютого до 27 березня 2020р. включно.

Для проведення Конкурсу створюється конкурсна комісія.

Рішення про визначення переможців має бути прийняте комісією не пізніше 10 квітня 2020 року.

Прийом проєктних заявок відбувається за встановленою формою.

Необхідно заповнити та подати «Заявку» і «Аплікаційну форму проекту», а також інші документи, відповідно до Положення. Документи подаються в письмовому та електронному вигляді.

Письмовий примірник приймається за адресою: м. Українка, пл.Шевченка, 1 каб. №2 та обов’язково реєструється в системі «ДОК-ПРОФ».

Електронний примірник направляється на електронну адресу: rada@ukrainka.org з позначкою «На конкурс молодіжних проєктів».

Отримати бланки заявки та аплікаційної форми проєкту, а також більш детально дізнатися про умови Конкурсу можна на сайті міської ради, або звернувшись до: Інни Шевель, кабінет № 40 Української міської ради (3 поверх), тел. (04572)7-54-41, inna.shevel@gmail.com