Молоко, сир і спілкування: що пропонує віслюча ферма біля Обухова

Молоко, сир і спілкування: що пропонує віслюча ферма біля Обухова
13:38 11.12.2021
Молоко, сир і спілкування: що пропонує віслюча ферма біля Обухова

Погода не радує, Вам нудно і вже чути як підкрадається депресія? Кидайте все і їдьте на єдину в Україні ослину ферму в селі Великі Дмитровичі біля Обухова.

Там на вас чекає спілкування та прогулянка з цими чудовими тваринами, а також дегустація супер корисного ослячого молока, повідомляють Хроніки Обухова з посиланням на сторінку ферми.

Батько медицини Гіппократ вважав, що осляче молоко є еліксиром молодості та ліками від усіх хвороб. Наша осляча ферма пропонує молоко та сир власного виробництва. До складу ослячого молока входить близько трьохсот корисних для організму речовин. Це антиоксиданти, ліполітичні ферменти, омега-3 та омега-6 жирні кислоти, велика кількість кальцію, вітамінів, мінералів. За хімічним складом осляче молоко максимально ідентичне жіночому грудному молоку, розповіли на фермі.

Її власники переконані, що регулярне вживання молока ослиці допоможе організму зберегти здоров'я та молодість, налагодити роботу шлунково-кишкового тракту, запобігти хворобам серця.

Молоко є незамінним засобом при атопічному дерматиті, туберкульозі, псоріазі, астмі, зменшить рівень холестерину в крові.Це унікальна можливість погостювати з дітьми на території ферми: покататися на осликах або коні. Надаємо послуги професійної фотосесії, додали на фермі.

Контакти:

  • с. Великі Дмитровичи, вул. Лесі Українки, 14 а

  • 097 625 3758, 096 943 9043

  • osloff.wl@gmail.com