На Обухівщині стартує "Дика гонка"
12:31 01.08.2020
На Обухівщині стартує "Дика гонка"

Цієї суботи, 1 серпня, у Витачеві Обухівського району відбудеться видовищний і драйвовий забіг з авторськими перешкодами DYKA GONKA.

Про це повідомляють Хроніки Обухова з посиланням на Прямий.

Довідково:

  • DYKA GONKA Витачів – довгоочікуваний офлайн захід для поціновувачів яскравих пригод та спортивного драйву. Сам проект DYKA GONKA поєднує у собі три види активності: біг по пересічній місцевості, подолання запаморочливих перешкод та боротьбу з викликами природи.
  • Організатор події, компанія ГО "Дика Гонка", планує зібрати на заході понад 300 відважних і несамовитих учасників, які готові кинути собі виклик.

Наша мета зараз - дати людям можливість отримати справжні дикі емоції у максимально відповідних для цього умовах: у фантастично красивому місці в оточенні дикої природи і диких, в хорошому розумінні слова, учасників. Ми знаємо, наскільки люди скучили за такого роду подіями, тож ми докладаємо чималі зусилля, аби потішити наших учасників. Нашим незмінним мотивом є бажання показати учасниками справжню красу природи України та довести кожному, що жодних обмежень немає, всі обмеження в нашій голові і що можливо все, - зазначає ідейний натхненник і розробник усіх перешкод DYKA GONKA Руслан Клименко.

На спортсменів чекають дистанції: зухвала п'ятірка (5 км+, 20+ перешкод) та нова дистанція Дике коло 5 Км, 15+ перешкод, де переможець визначається за максимальною кількість повних подоланих кіл. Також відбудуться і дитячі забіги для найменших. Організатори обіцяють багато цікавих сюрпризів, тож глядачам порада налаштовуватися, а учасникам начуватися.

Чому DYKA GONKA це цікаво?

НОВИЙ ВИД СПОРТУ

  • DYKA GONKA розвиває в Україні забіги з перешкодами або ж OCR (Obstacle сourse racing) - вид спорту, який розвивається найдинамічніше у світі. За останні роки приріст учасників на таких забігах значно перевищив приріст учасників на класичних марафонах. Люди шукають нових викликів і способів відпочинку!

УНІКАЛЬНІ ІСТОРІЇ УЧАСНИКІВ

  • У забігу візьмуть участь як аматори, так і профі. Цього разу також будуть і особливі учасники: на дистанцію позмагатися (в першу чергу з собою) вийде учасник у 12-кілограмовому жилеті, також на старт вийде родина з трьох поколінь родина Бондаренків: мама Наталя, її син, невістка та онуки! Вони й доведуть, що у будь-якому віці можливо все!

ВИДОВИЩНІСТЬ

  • DYKA GONKA - це видовищно і захоплююче, адже це: біг лісами і схилами, подолання запаморочливих перешкод та боротьба з викликами природи. І головне - можливість для учасників перевірити свою ментальну та фізичну силу, спритність і витривалість.

ЗРОБЛЕНО В УКРАЇНІ

  • Організатори самі розробили і створили авторські оригінальні перешкоди та медалі, аналогів яким немає у світі. Все, що підготовано організаторами, - суто український продукт, який відповідає усім стандартам міжнародного рівня.

ЕКОЛОГІЧНІСТЬ

  • Усі перешкоди розробленні таким чином, аби учасники поринули якомога глибше у справжню дику природу цього краю. Перешкоди виготовлені з натуральних матеріалів. І що важливо, для DYKA GONKA, не було зрізане жодне живе дерево, усе зроблено виключно з сухостою.

НЕЙМОВІРНА ЛОКАЦІЯ

  • DYKA GONKA відбуватиметься у мегамальовничому місці - Витачів (40 хв від Києва), де зі схилів видно як розливається Дніпро, а енергетика заряджає (місце де відбувався з'їзд князів Русі, а апостол Андрій встановив перший хрест слов’ян).

Важливо: захід відбудеться з дотриманням усіх карантинних норм і вимог.

Дата: 1 серпня, з 10:00 до 20:00 (о 10:00 стартують забіги PRO, о 16:00 - Дике коло).

Локація: с.Витачів, Київська обл. Обухівський район.