"Наш депутат": Федеральний суд США розгляне позов до Дубинського та телеканалу «1+1»

"Наш депутат": Федеральний суд США розгляне позов до Дубинського та телеканалу «1+1»
14:54 27.02.2020
"Наш депутат": Федеральний суд США розгляне позов до Дубинського та телеканалу «1+1»

Федеральний суд США розгляне позов до депутата від 94 округу (Обухів - Васильків) О. Дубинського та телеканалу «1+1».

Принаймні, на такому розвитку подій наполягає екс-очільник Закарпатської області Геннадій Москаль.

За його словами Федеральний суд США прийняв до розгляду позов Алекса Ровта до народного депутата Олександра Дубінського, авторів програми «Гроші» та телеканалу «1+1» щодо розповсюдження завідомо неправдивої інформації стосовно нього. З метою забезпечення позову громадянин США Алекс Ровт просить накласти арешт на все майно відповідачів.

- Також позивач просить Федеральний суд США витребувати й прийняти до розгляду справу, яка порушена 20.10.2019 року судом штату Делавер (№2019-0377) щодо відмивання на території США коштів, отриманих злочинним шляхом кінцевим беніфеціаром «1+1» Ігорем Коломойським. Кошти в розмірі 607 млн долл США перераховувались через «Приватбанк», а 46 мільйонів з них належали «Кварталу-95».- зауважив Москаль.

За його словами Алекс Ровт подав аналогічні позови до тих самих відповідачів також і до Солом’янського та Подільського районного судів Києва.

- Можна вже робити ставки на те, які суди швидше розглянуть ці справи — українські чи американський? Також я подав клопотання, щоб при залученні мене в даній справі на території США всі витрати на переліт і проживання було покладено на відповідачів. Я попереджав: не викликайте вовка з лісу! Бо він може й вийти, - додав він.