Обухів вийшов з "червоної зони"
12:24 25.12.2021
Обухів вийшов з "червоної зони"

23 грудня в сесійній залі Обухівської міської ради відбулося засідання комісії з питань ТЕБ та НС Виконавчого комітету Обухівської міської ради.

Про її результати повідомив мер міста О.Левченко на своїй сторінці у фейсбук.

За його словами було розглянуто та прийнято ряд важливих рішень, що стосувалися питань техногенно-екологічної безпеки та протиепідемічного стану на території нашої громади.

Відповідно до затверджених на державному рівні нормативних актів режим надзвичайної ситуації для єдиної державної системи цивільного захисту на всій території України продовжено до 31 березня 2022 року.

У Київській області з 00 год 00 хв. 23 грудня 2021 року скасовано "червоний" рівень епідемічної небезпеки, зауважив він.

Відтак, на території нашої громади застосовуються обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені пунктом 3 постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 року за номером 1236 " Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID -19 (зі змінами).