Обухівські активісти продуктивно попрацювали у притулку для тварин (фото)

Обухівські активісти продуктивно попрацювали у притулку  для тварин (фото)
10:00 12.08.2019
Обухівські активісти продуктивно попрацювали у притулку для тварин (фото)

11 серпня біля 15 активістів-зоозахисників з Обухова відвідали притулок для тварин "Відродження" в с. Деремезна, котрим опікується волонтерка Вікторія Нижник.

Про поїздку Хронікам Обухова розповіла одна із учасниць поїздки.

- Дуже приємно, що серед відвідувачів були молодші школярі. Вони із задоволенням спілкувалися з песиками, гралися з ними та допомагали наводити лад у вольєрах. Одному цуценяті дуже пощастило: його забрали з притулку і він потрапить в люблячу родину. Загалом песиків в притулку більше сотні, котиків - втричі менше. За віком усі різні: дорослі, малеча, і зовсім поважного віку. Вони поділені між собою на групи, щоб не було конфліктних ситуацій. Частина з них живе у просторих вольєрах, частина - бігає по двору, - розповіла вона.

Всі вони потребують любові, ласки, уваги. Сьогодні відвідувачі їм це і подарували. А ще допомогли прибрати у вольєрах, замінити підстилки, налити води та корм. А також провели обробку песиків та котиків від бліх. Декількох песиків, які потребують особливої уваги, вивели на прогулянку за територію.

- Притулку дуже потрібна різноманітна допомога: і фінансова, і просто фізична, адже тваринам щоденно потрібен постійний і хороший догляд. Поки ми займалися меншими чотирилапими друзями, підвезли піддони, які потім згодяться для будівництва нових утеплених будок. Усі тваринки у притулку дружелюбні і так хочуть, щоб їх любили та з ними гралися. Ці оченята вже не забудеш ніколи. Так хочеться сподіватися, що більшість з них знайдуть своїх люблячих господарів, - додала вона.