Обухівський район: у Василькові водій наїхав на пішохода і втік

Обухівський район: у Василькові водій наїхав на пішохода і втік
09:55 09.12.2021
Обухівський район: у Василькові водій наїхав на пішохода і втік

Поліція Василькова Обухівського району встановлює обставини ДТП в якій постраждав пішохід.

Про це повідомляють Хроніки Обухова з посиланням на поліцію Київської області.

7 грудня близько 18 години в місті Васильків трапилася ДТП, під час якої 73-річний водій автомобіля «Daewoo Nexia»на нерегульованому пішохідному переході допустив наїзд на пішохода, після чого втік з місця події.

Під час проведення розшукових дій особу водія було встановлено. Чоловік пояснив, що не помітив наїзду на пішохода, тому поїхав далі.

В результаті ДТП пішохід отримав перелом ноги, його доставлено до лікарні, йдеться у повідомленні.

Під час медичного освідування у крові водія алкоголю не виявлено. Автомобіль вилучено та поміщено на майданчик тимчасового тримання.

За вчинення даного правопорушення водієві передбачено покарання згідно ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або ареш на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.