Окупанти продовжують підроблювати обухівський туалетний папір

Окупанти продовжують підроблювати обухівський туалетний папір
11:09 09.03.2023
Окупанти продовжують підроблювати обухівський туалетний папір

"Російські товари настільки жахливої якості, що є маса підробок під "український" товар – той самий "Обухівський папір", за словами продавців, насправді роблять десь у Ростовській області. Інші товари роблять у "народних республіках" Донбасу, щоправда, при цьому чомусь штрих-коди на ньому українські і частина тексту також.

Про це пише Телеграф, передають Хроніки Обухова.

Цікава ситуація з туалетним папером відомого в Україні бренду "Обухів", фотографії якого також надіслано "Телеграфу". На товарі стоїть виробник — Київський картонно-паперовий комбінат, але підприємство явно не продає свою продукцію в росії, а провести її якось "контрабандою" через бойові дії неможливо.

Ось уже кілька місяців через Василівку (місто підконтрольне Україні, через яке до літа 2022 року провозили товари та людей) нічого не возять через бої, а товари з українським маркуванням продовжують залишатися у продажу, — кажуть місцеві жителі.

За словами автора фото, той самий папір "Обухів" коштує трохи дорожче за російський – у межах 25 російських рублів (приблизно 12,5 грн) за рулон, але навряд чи є українським, хоча штрих-код на нього і починається з 482, тобто є українським.