15:49 05.06.2022
Реклама

Оренда теплохода в Києві перестала вважатися віковим відпочинком без веселощів та розваг. Зараз такі судна замовляє і молодь для галасливих вечірок та різноманітних свят. Також цей різновид підійде для сімейного відпочинку з дітьми, для закоханих чи молодих пар, які хочуть провести романтичний вечір на самоті. Для гостей Києва – це чудова можливість, щоб урізноманітнити прогулянку та отримати безліч позитивних емоцій та оглянути пам'ятки міста з Дніпра.

Орендувати теплохід для свят

Оренда теплоходів можлива будь-коли. При цьому і такий різновид прогулянки не впливає на сезон, оскільки судно оснащене закритим майданчиком. Тому можна організувати урочистість із травня до кінця вересня. Серед плюсів можна назвати такі моменти.

1. Поїздки вдень дають можливість детально розглянути міську панораму та усі історичні місця. Для збільшення інформативності на прогулянці може бути професійний гід. Він зможе розповісти багато цікавих моментів, які не пишуть у мережі чи путівниках.

2. Вечірні чи нічні подорожі допоможуть побачити Київ з іншого боку. Також це чудова нагода для романтичної зустрічі або святкування річниці весілля. Додатково можна зробити безліч фотографій на тлі заходу сонця і помилуватися зірками у прохолоді на відкритій палубі.

3. Теплохід в оренду в Києві можна замовляти, щоб провести корпоративи або свята. Часто, таким чином, відзначають День народження компанії, завершення проекту, ювілеї, весілля, випускні вечори, весілля та багато іншого.

4. Теплохід можна використовувати і для напівофіційних зустрічей. Наприклад, на його палубі можна зустрітися з інвесторами чи співзасновниками та у неформальній обстановці обговорити робочі моменти та підписати договори. При цьому такий варіант буде цікавим для приїжджих колег, які не бачили міста.

Завдяки своїй конструкції всі учасники святкування зможуть знайти місце для відпочинку. Хтось залишиться у закритому залі, а комусь буде цікавіше перейти на відкриту палубу чи літню терасу.

Чому варто вибрати теплохід

Теплоходи у Києві не призначені для швидкої поїздки. Судно пересувається розмірено, що значно скорочує рівень хитавиці. Завдяки цьому люди з морською хворобою зможуть спокійно переносити заколисування. Додатково це допоможе детально та в деталях розглянути всі визначні пам'ятки та поринути у чарівність Києва.

Цей вид транспорту спрямований на комфортне розміщення великої групи осіб. Мінімальна місткість становить від 15 персон, максимальна кількість 100 персон. Даний пункт дозволяє запросити багато гостей, щоб відзначити визначну подію.

Компанія КиївЯхт пропонує орендувати теплохід на кілька годин або цілий день. Все залежатиме від бюджету замовника, щільності програми та планів клієнта. Якщо планується масштабне свято, краще провести оренду заздалегідь, щоб оформлювач або ведучий встиг підготуватися до свята, оглянути зал та зробити необхідні розрахунки.