10:47 08.11.2022
Реклама

Якщо для вас є актуальним передпусковий підігрівач двигуна Лунфей ВТ-8004, то онлайн-магазин «Болгарка» запропонує вам цей пристрій за максимально вигідною ціною. Реалізуйте приємну можливість придбати цей агрегат зручно та без клопоту.

В інтернет-магазині «Болгарка» підігрівач двигуна Лунфей ВТ-8004 має сертифікат відповідності, що засвідчує максимально можливий термін служби. Доступна цінова варіація, оперативність доставки, наявність сервісного обслуговування — всі ці параметри позиціонують придбання товарів у нашому онлайн-магазині як дуже комфортний захід.

Передпусковий підігрівач Лунфей ВТ-8004

Рекомендований нашими спеціалістами пристрій (Лунфей підігрівач ВТ-004), призначений для запуску двигуна, що має передпусковий формат. Прилад може застосовуватися як для автомобілів легкової категорії, так і для вантажівок.

Автомобільний передпусковий підігрівач Лунфей ВТ-004» відрізняється особливим ступенем безпеки. Якщо ви вважаєте за необхідне купити Лунфей ВТ-8004, то наш онлайн-магазин «Болгарка» гарантує, що оптимальність його використання для вантажних авто (нарівні з легковими видами транспорту) для вас буде очевидною.

За допомогою передпускового підігрівача двигуна 220 В Лунфей ВТ-8004 ви зможете в холодну погоду достатньо прогріти двигун, що працює з використанням рідинного охолодження, і успішно завести машину за короткий час. Популярний в даний час передпусковий підігрівач Лунфей ВТ-8004 заправляється від 220-вольтової мережі. Рідина двигуна завдяки цьому пристрою циркулює зі швидкістю 8 літрів на хвилину.

Лунфей підігрівач ВТ-8004: комплектація та особливості

Пропонуючи купити передпусковий обігрівач Лунфей ВТ-8004, інтернет-магазин «Болгарка.укр» звертає вашу увагу на особливості цього агрегату, вони такі:

  • підігрів здійснюється в автоматичному режимі;
  • підігрівач Лунфей ВТ-8004 гарантує легкість та швидкість запуску двигуна;
  • наявність подвійного захисту щодо перегріву;
  • морозостійкість кабелю;
  • агрегат Лунфей 3 кВт ВТ-8004 служитиме власнику 2 (а найчастіше і більше) тисячі годин.

Щодо комплектації, то підігрівач двигуна Лунфей ВТ-8004 (купити його за розумною ціною дуже просто можна в інтернет-магазині «Болгарка.укр») поставляється разом з трійником, двома хомутами, а також експлуатаційним керівництвом. Картонна упаковка також додається.