Переваги садового будинку
17:47 21.04.2021
Реклама
Переваги садового будинку

В наший сповнений стресів час кожен шукає спосіб скинути навантаження і «перезавантажити матрицю». Хтось надає перевагу традиційним розвагам у людних місцях, інші, з огляду на карантин та інстинкт самозбереження все частіше усамітнюються подалі від міст – поближче до природи.

Частина з них може дозволити собі піший туризм, інші віддають перевагу роботі з землею або і просто спогляданню флори і фауни.

Дешевше не завжди краще

Саме остання категорія громадян рано чи пізно доходить до висновку, що більш продуктивним відпочинок роблять дрібні побутові умови, такі, як приміром, дах над головою. Хороший, непротікаючий, екологічний. Іншими словами нічим не схожий на дах у будинку 60-х років минулого століття, котрий так часто купують наші громадяни в надії набути хай і невелику, але власну дачу.

Купують, ремонтують, перероблюють, хто може – перебудовує. Хто не має можливості - терпить, вчиться мазати і утепляти стіни. Дехто зразу, більшість з часом розуміють, що простіше і часто – дешевше було б побудувати новий будинок, за новими технологіями, удосконаленими стандартами, а головне – цілком прийнятними цінами.

Такими, які пропонує компанія «Artmetall» (м. Дніпро) – один з провідних лідерів нашої країни на ринку так званих «модульних будинків» (https://artmetall.ua/summer-house.html).

Саме модульність є ознакою, котра задає ритм і швидкість будівництва, а відтак і забезпечує одну з найбільш вагомих конкурентних переваг компанії (https://artmetall.ua/, котра, крім власне садових будинків здатна в кількаденний! (так, це не перебільшення) термін спроектувати, змакетувати, збудувати і здати:

  • Адміністративно-побутову споруду;
  • Модульний офіс;
  • Мобільний будинок;
  • Модульний туалет;
  • Модульну ідальню, школу і навіть ціле містечко!

Але, це інша історія, точніше – історії. Сьогодні ми говоримо про те, як швидко, безпечно і недорого втекти від стресів, коронавірусу і тому подібних ознак великого міста хоча би на вихідні, в ідеалі – довше.

Про те, чому сучасний садовий будиночок це не всім знайомий радянський курінь з пофарбованих у блакитний колір, дошок; милий як спогад - некомфортний як житло. Особливо з осені, коли дощі, холод і дикі кабани з лісосмуги напроти разом і окремо, щодня і ночами натякають дачнику на те, що пора повертатися назад, до квартири з її централізованим опаленням і чаєм не з колотого льоду.

Переваги модульного будинку

На відміну від садового будинку наших батьків або дідусів-бабусь будівництво сучасного сповнене низки прозорих і контрольованих параметрів, таких як

  • Площа і форма будинку;
  • Внутрішнє убранство, зокрема кількість дверей і вікон;
  • Матеріали, котрими оформлюватимуть і оздоблюватимуть будинок;

Переваги? Так.

А що відносно ціни?

Йдемо далі. У вас є певна фіксована сума, вийти за межі котрої прямо зараз дещо сутужно. Разом з тим у вас немає потреби у будинку фортечного типу, котрого боялися би сусіди і поважали кабани з лісосмуги. Чи навпаки :)

Вартість модульного садового будинку за цінами компанії «Артметал Україна» всього-навсього 350 умовних одиниць за метр. Відтак, середній чек перебуває в діапазоні 5000 – 10 000, що погодьтеся, значно менше ніж розвалюха, котру можна купити на хайпі ситуації і ремонтувати ще довго і нудно. Звичайно, завжди будуть ті, хто отримує кураж від щосезонного копання нужника, постійного ремонту даху або перманентної війни з мишами.

Більшість же прагне

  • теплого (але, не жаркого),
  • вологостійкого (але, не задушливого),
  • симпатичного (але, не кічевого) садового будинку,

де можна

  • організувати барбекю на вихідних;
  • пожити під час відпустки о будь-якій порі року;
  • переселитися на триваліший час і з більш концептуальною метою (написати книжку, приміром);

Перевага? Так і не одна.

Ще є комплектація внутрішнім санвузлом і адаптація до більшості систем опалення; підгонка під власні дизайнерські уподобання і відсутність гір дозвільної документації.

Модульний садовий будинок можна перевозити з місця на місце!

Перевага?

Як у Віталія Кличка над Майклом Еклі в далекому 1997 році. Тоді, нагадаємо, бій закінчився на 20 секунді.

Звичайно, садовий модульний будинок від компанії «Артметал Україна будується трошки довше. Але, результат той самий – нокаут ваших побоювань, перемога ваших очікувань.